AF-Erkend + menu

Wand- en plafondwerken

Het afwerken van wanden en plafonds kan met een diversiteit aan materialen worden gedaan. En dan hebben we het nog niet over bepaalde structuren, motieven en kleuren.

Kortom, een enorm scala aan mogelijkheden. U vindt hieronder enkele mogelijkheden maar voor een compleet overzicht kunt u nog beter vrijblijvend met ons contact opnemen. Dan kunnen wij als u dat wenst de situatie ter plaatse bekijken en ook een advies geven over alle toepasbare afwerkmogelijkheden.

Stucwerk

Zowel oude stucplafonds als spacplafonds worden door ons waar nodig geegaliseerd en strak afgewerkt. Veel oude plafonds op riet vertonen scheuren en kraters. Deze worden beplakt met glasvlies zodat de scheuren zich niet meer vertonen.

Schuurwerk

Schuurwerk wordt over het algemeen op plafonds aangebracht en heeft een fraaie zanderige oppervlakte met schaduwwerking. Na het aanbrengen droogt schuurwerk egaal wit op en hoeft niet meer nabehandeld te worden. Het aanbrengen van een schuurwerklaag vereist vakmanschap en dient in een zeker tempo te gebeuren.

Pleisterwerk

Pleisterwerk ademt een traditionele sfeer uit die men vaak in oudere panden tegen komt. De wanden kunnen met pleisterwerk door een vakman zeer glad worden gemaakt. Nadat de wand vlak gemaakt is kan deze indien gewenst nog worden gesaust en kunnen ornamenten worden aangebracht.

Sierpleister / Spachtelputz

Om wanden van een structuur te voorzien worden sierpleisters gebruikt. Deze pleisters maken de vaak zachte wanden veel minder kwetsbaar en zijn duurzaam, kleurvast en vragen weinig onderhoud.
Bijna alle sierpleisters zijn een mengsel van steenkorreltjes, duurzame hechtmiddelen en kleurstoffen. Bekende sierpleisters zijn granol en spachtelputz. Spachtelputz is bij ons in iedere kleur verkrijgbaar.

Behang / Glasweefsel

Wat dacht u van een klassieke of strakke Eijffinger behangafwerking met sierlijsten tegen het plafond?
Ook schorsvinyl of rauhfaserbehang doent het nog steeds goed. Een functioneel resultaat wordt bereikt met glasweefsel dat in diverse dessins (ruit, drop visgraat, etc.) geleverd kan worden maar ook met glad oppervlak.
Glasweefsel wordt afgewerkt met een tweelaags muurverfsysteem in alle kleuren en is echt ijzersterk.

Het behangen van wanden is voor veel mensen een karwei waar tegenop gezien wordt en waarbij het resultaat na vele uren werk niet altijd naar tevredenheid is.

Een goede reden om ons dat werk in handen te geven. Zo bent u verzekerd van een optimaal resultaat. Uiteraard worden de wanden door ons vooraf voor zover nodig strak afgewerkt. Vraag naar onze staalboeken zodat u rustig het behang van uw keuze kunt uitzoeken. Deze staalboeken bevatten een enorme collectie designs en structuren, van modern tot klassiek.

Ook als u al behang hebt gekocht zijn wij uiteraard graag bereid om u de behangklus uit handen te nemen!

Contact

Marseille&Co b.v.
Meer en Duin 224
2163 HD Lisse
T. 0252 422 629
E. info@marseille-schilders.nl

KvK: 28008057

© 2019 Marseille&Co b.v. • Webontwikkeling: Webdesign Katwijk