• Binnenschilderwerk

  • Binnenschilderwerk

  • Binnenschilderwerk

Garantie

Voor binnenschilderwerk spelen de weersinvloeden uiteraard geen rol. Esthetica is dan een beweegreden om uw woonkamer, slaapkamer of hal te laten schilderen. Voor u en voor ons zijn de begrippen kleur, glansbehoud, krasvastheid en hechting van groot belang voor de duurzaamheid van binnenschilderwerk. Marseille Schilders heeft zowel die kwaliteitsproducten als de gediplomeerde schilders in huis zodat wij u schilderwerk kunnen leveren naar volle tevredenheid. Met garantie natuurlijk!

Optimale bescherming

Of het te schilderen materiaal nu hout, kunststof, steen of metaal betreft: wij zorgen ervoor dat er een optimale bescherming wordt aangebracht. Uiteraard in de kleuren die u in gedachte heeft waarbij wij een advies kunnen geven als u dat wenst. Voor zowel binnen- als buitenschilderwerk gebruiken wij kwaliteitsproducten van de bekende merken.

Duurzaam schilderwerk

In ons vochtige Nederlandse klimaat met veel afwisseling van regen en zon is duurzaam schilderwerk van het grootste belang voor het behoud van uw kostbare bezit. In de randstad komt daar nog de invloed van zoute lucht bij en bovendien de extra vervuiling door luchtverontreiniging.

Het buitenschilderwerk moet dus opgewassen zijn tegen deze – soms agressieve – invloeden en dat kan alleen als daar hoogwaardige bescherming tegenover staat. Die bescherming bestaat uit een grondige voorbewerking van het te schilderen materiaal en het gronden en aflakken van het materiaal met kwaliteitsproducten door een gediplomeerd schilder. Alleen dan kunt u er van op aan dat uw bezit duurzaam is beschermd tegen allerlei invloeden van buiten af.

Vraag vrijblijvend een offerte aan